Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
+40 123 456 789

Depozitare

100% SIGUR

Oferim servicii de depozitare și distribuție în toată lumea care deservesc sectoare diverse. Funcționăm cu o gamă variată de facilități în diferite locații, în funcție de cerințele pieței.

 

Aceasta include înființarea infrastructurii de înaltă calitate pe multe piețe în curs de dezvoltare, unde există un deficit de facilități de bună calitate. Scopul nostru este de a crea o platformă pentru ca clienții să aibă un mediu de depozitare curat, sigur și securizat, cu accent special pe igienă și sănătate, siguranță, securitate și mediu.

SPAȚIU ȘI MAI MULT SPAȚIU

Facilitățile noastre se ridică la mai mult de 20.000 de metri pătrați de stocare premium pentru temperaturi multiple, cu urmărirea stocurilor și stocarea pentru stocarea paletului standard, a rafturilor, a articolelor de îmbrăcăminte și a mărfurilor în vrac.

 

De asemenea, oferim clienților toate serviciile cu valoare adăugată necesare sub același acoperiș, cum ar fi lipirea, co-ambalarea, inserțiile de carduri de garanție, controlul calității, lotul și secvențierea, pentru a numi câteva.