Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
+40 123 456 789

Service auto

SERVICIUL COMPLET PENTRU CAMIONUL TĂU

Indiferent dacă camionul dvs. are nevoie de o simplă schimbare de ulei sau de o reconstrucție completă a motorului, ComTrans poate face treaba. Avem tehnologia, instrumentele și personalul pentru a face orice muncă. Oferim o varietate de servicii atât pentru camioane grele, cât și pentru remorci, inclusiv noul nostru serviciu de remorcare de 24 de ore. Vezi lista noastră de servicii de mai jos. Reparați toate mărcile și modelele de tractoare și remorci, inclusiv Volvo, Mercedes, Man și multe altele.

 

La serviceul ComTrans, înțelegem nevoia unei companii să își păstreze echipamentul pe drum. Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin întreținerea preventivă. Întreținerea programată regulat poate ajuta ca micile probleme să devină probleme mari.

 

Tehnicienii noștri au experiență în repararea unei varietăți mari de mărci și modele de remorci grele, mijlocii și ușoare. Niciun loc de muncă nu este prea mare sau prea mic. Am avut sudori și producători cu experiență pentru a face toate reparațiile necesare.