Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
+40 123 456 789

Transport

TRANSPORT

Activitatea de transport constă în distribuirea mărfurilor ambalate în camioane complete prin soluții rutiere. Operăm la nivel mondial. Cu aproximativ 100.000 de expedieri pe an, ComTrans este unul dintre cei mai mari transportatori din România și străinătate și este activ în special în serviciile de transport și logistică. Pentru a satisface dorințele specifice clienților, completăm propria flotă cu o rețea extinsă de subcontractanți și parteneri care lucrează sub responsabilitatea și controlul companiei noastre. Acestea sunt monitorizate prin sistemul de gestiune dezvoltat de proceduri interne, charter fixe și rapoarte lunare de KPI.

SIGURANŢĂ ȘI LA TIMP

Siguranța încărcăturii dvs. este obiectivul nostru principal. Cu o flotă modernă și personal de primă clasă, oferim o soluție completă de la depozitare până la livrare. Suntem compania lider în mai mult de 5 țări.

 

Cargo constă în transportul de mărfuri ambalate. Operațiunile sale sunt cuprinse în principal din FTL (Full Truck Loads), sarcini de piese și transport intermodal. Piețele Serviciul de transport include industria auto, electronica de consum, comerțul cu amănuntul și construcțiile.